Om mig

Denne blog er skabt med henblik på at dele lidt ud af min verden. Her finder du alt fra kreative indslag, daglige observationer, rejsebeskrivelser og ikke mindst finurlige skriverier.

Jeg holder af hverdagen (precis som Turell) og værdsætter at dokumentere de små hverdagsglimt jeg møder på min vej. Bloggen fungere samtidigt som et show room, hvor jeg viser mit arbejde både upcomming og tidligere projekter.

Jeg er uddannet designer, pt bosiddende i Oslo, men oprindelig fra det nordligste af Danmark.
Mit daglige arbejde er funderet i den digitale visuelle verden, men jeg brænder også for at udfolde mig kreativt i den virkelige verden.

Er fan af at møde nye mennesker, rejse og  fylde på med nye indtryk fra andre kulturer og ikke mindst de mennesker jeg møder på min vej. Når det er sagt, er i den grad også et hjemmemenneske, der elsker at hygge mig med indretning, planter og i det hele taget at mine omgivelser er pæne at se på og hyggelige at være i.

Jeg er ikke specielt ferm i et køkken når det kommer til at frembringe store kulinariske oplevelser, men er stor fan af bagværk. Der er noget virkelig fascinerende med at arbejde med mikroorganismer lige fra surdej til surkål. Jeg er nogens kæreste som heldigvis har interesse for det fermenterede og vi eksperimentere en del med gær og mikroorganismer.

Erhvervserfaring

Norwegian ASA

2018 – 2021  Web editor

Søstrene Grene

2016 – 2017  Freelance pattern designer

Bolia.com

2014 – 2016  Web designer/editor

Kunsthal Aarhus

2014 –  Freelance graphic designer

1+1 Textile

2014 – 2015  Shop assistante

Astrid Krogh Design

2008 – 2010  Design assistant

Uddannelse

KADK

2005 – 2011  Graphic Design, Textile/Spatial Design

Den Skandinaviske Designhøjskole

2004 – 2005 |  Graphic Design, Textile Design

Dronninglund Gymnasium

2004 | Language

Printable Portfolio

Download visual portfolio