Om mig

Denne blog er skabt med henblik på at dele lidt ud af min verden. Her finder du alt fra kreative indslag, daglige observationer, rejsebeskrivelser og ikke mindst finurlige skriverier.

Jeg er uddannet designer, pt bosiddende i Oslo, men oprindelig fra det nordligste af Danmark.
Mit daglige arbejde er funderet i den digitale visuelle verden, men jeg brænder også for at udfolde mig kreativt i den virkelige verden.

Er fan af at møde nye mennesker, rejse og  fylde på med nye indtryk fra andre kulturer og ikke mindst de mennesker jeg møder på min vej. Når det er sagt, er i den grad også et hjemmemenneske, der elsker at hygge mig med indretning, planter og i det hele taget at mine omgivelser er pæne at se på og hyggelige at være i.

Jeg er ikke specielt ferm i et køkken når det kommer til at frembringe store kulinariske oplevelser, men er stor fan af bagværk. Der er noget virkelig fascinerende med at arbejde med mikroorganismer lige fra surdej til surkål. Jeg er nogens kæreste som heldigvis har interesse for det fermenterede og vi eksperimentere en del med gær og mikroorganismer.

Kontakt mig

Jeg er altid åben for nye bekendtskaber, et kommende samarbejde eller deling af interesser, og kreative ideer.
Skulle de projekter jeg har lavet eller mine posts, have vækket yderligere interesse, er du mere end velkommen til at tage kontakt her.

Hvis du er interesseret i læse mere om min baggrund kan du downloade min portfolio her: Download visual portfolio