2017 | Første del

Jeg havnede i min egen lille følelsesmæssig sump, da jeg skulle forsøge at berette om første halvdel af 2017. Skulle jeg fortælle om livet i Oslo, mit kreative arbejde, om de mange rejser og møder med spændende mennesker undervejs. Eller gå den mere “nøgne” vej og fortælle om et følelsesmæssigt vakuum og tunge men rigtige beslutninger og de omvæltninger og muligheder de har medført.

Januar kaldte på indetid hvor jeg stadig havde lysten til at udfolde mig kreativt ovenpå min tid i Danmark hos Søstrene. Pensler og farver blev fundet frem og dagene blev fyldte med hyggelige timer i stearinlysets skær.

Februar bragte en del rejser med sig. Bla gik turen til Vilnius og Rom. Virkelig befriende at drage fra det kolde mørke Oslo til varmere himmelstrøg og opleve det smukke Rom som allerede var iklædt foråret.

Marts bød på årets sidste sne og en lang og fin gåtur i Marka. Men også på en tur til eksotiske Marokko. Virkelig en omvæltning at opleve en kultur, der på mange måder er så forskellig fra vores.
Jeg forsøgte at kalde på forår med flere blomster i vaser og varme drikke i koppen.

Juni blev måneden, hvor et forhold sluttede og en verden blev vendt på hovedet. En ny tilværelse skulle skabes og tanker bearbejdes. Hvor jeg søgte eksil i det svenske og fandt dem fornødne ro på og ved vandet.

Heldigvis dukker der altid noget nyt frem når man lukket én dør og åbner en anden. Og netop som én vigtig person forlod mit liv dukkede en anden og mindst lige så vigtig person op.  Men det hører I meget mere om i andet og sidste indlæg om mit 2017.

Tiden er fløjet fra mig

  Indrømmer at det her blog-liv ikke er så let at vedligeholde på et regelmæssigt niveau.Der sker simpelthen enten for meget eller for lidt i Læs mere

Vakuum er mærkbar

Overskriften siger nok alt. Der har været stille her. Primært fordi de sidste måneder har været så underligt uvirkelige og på en måde uhåndterbare at Læs mere

Noget om at være kreativ

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg (i kraft af min uddannelsesmæssige baggrund) værdsætter at være kreativ. Man kan være kreativ på mange måder, Læs mere

2020 intentioner

Jeg startede det nye år i Thailand, med masser af sol og ro til at tænke lidt på intentionerne for det nye år. Har på Læs mere