Om at nørkle med papir | Flettede Følelser

Overskriften er måske en smule misvisende i forhold til indholdet.
Det er en lidt spøjs periode, hvor jeg har en følelse af, at der er “noget i luften”(ud over pollen, som efter sigende skulle være på retur). Mange ting virker så underligt fragmenteret i flere områder af mit liv og tingene har det med at falde sammen og falde ind i hinanden på samme tid. Flere af de mennesker der står mig nær har brug for støtte og opmuntring og samtidigt føler jeg mig så langt væk fra alting, til virkelig at kunne være dér for dem.
Det kan være svært helt at føle, at man slår til og er der for de mennesker, som har aller mest brug for det. Man sender tanker, søde ord pr mail men det virker aldrig helt til at række til. Ved ikke om du kender den følelse.

Når jeg har det på den måde, er det bedste jeg ved at nørkle med papir. Det virker måske lidt underligt, men der er noget virkelig beroligende og berigende ved at folde papir til forskellige former. I øjeblikket er jeg især bidt af at væve i papir. Det er lidt et on/off projekt, men der kan hurtigt gå flere timer med det. Der er samtidigt noget meget tilfredsstillende ved at “sætte ting i system” som man går når man væver, hvad end det er i papir eller tekstiler.