Forår er forspiring

Jeg har startet forspiring i god tid. Eller i rette tid er det vel, hvis man tager med i betragtningen at det er anbefalet at starte i marts.
Vi satser på de praktiske planter (læs: rabarbar + ærter) og så ellers blomster for resten. Tallerkensmækker er stadig min favorit og vil forsøge at udvide sortimentere i år med et par ekstra sorter. Indtil videre er de fleste spirret og flere på vej, så det lover godt.

I forhold til terrassen bliver det to plantekasser i hver side og krukker i midten. Vi bruger normalt ikke den venste side af terrassen til ret meget (spør mig ikke hvorfor, men sådan er det bare blevet) så der vil jeg plante rabarber i en plantekasse og (måske) sy en dyb potte i noget presenning til kartofler. Men det afhænger af om butikkerne åbner, så vi kan få materialer til det.Jeg glæder mig virkelig til det bliver lidt varmere og nattefrosten er helt væk, så projektet for alvor kan komme igang. Indtil da må de grønne fingre vente i spænding og fokusere på at se på de små spirrer som vokser sig større dag for dag.