Ugen i Glimt | Ut på tur – aldrig sur

“Ut på tur – aldrig sur” siger nordmændene hver weekend og primært søndag hvor butikkerne er lukkede og der derfor ikke er så meget andet at tage sig til. Så bliver Oslo C rømmet for folk og man drager “på hytten, eller blot på en dagstur op i den norske natur. Det er nemt når der går t-baner fra centrum og langt nok op, til at du kan stige direkte ud i ødemarken (næsten).

Så er det blot om at snøre vandreskoene og begive sig derudaf (det er dog klogest som dansker, at følge de blå afmærkninger). Vi tog en god gåtur omkring Sognsvann, som naturligvis også bød på en kanelsnegl (man skal vel tanke op) og kaffe. Det fineste er, at man før eller siden støder på en hytte med forplejning i form af kaffe mm. Det er sjov nok lidt mere “lovligt” at guffe en blød vaffel eller kanelbullar i sig, efter man har okset afsted i et par timer. Og så er der altså noget ret så fint ved at kunne sidde i solen iblandt andre nordmænd og bare nyde.

 

 

Sluttede ugen og startede påsken med søndags jazzjam på Blå. Skøre mennesker og masser af fest på bedste improvisatoriske vis. På vej til koncert fik vi testet M’s nyerhvervelse et nyt kamera, som virkelig er en lækker lille sag. Fremadrette vil der derfor nok ske en lille upgrade i billedkvaliteten på bloggen. yay

Tags: