Spisetip | Smalhans

Smalhals

Det er super lækker mad til en billig penge, hvor man virkelig får noget på tallerkenen. Ren gourmet mad uden så mange dikkedarer og så er det lavet med fokus på årstidens grøntsager.

De kører et genialt koncept der hedder Husmandskost, som består af en lækker hovedret + Dessert til 175NOK (Hvilket altså virkelig er et fund i disse omgivelser). Maden er der rigelig af og det er som sagt lavet af virkelig lækre råvarer hvor der er kælet rigeligt ved detaljerne. Hver uge offentliggøre de ugens husmandskost, og så kan man ellers vælge hvilken dag det lige passer én bedst at komme indenom efter et måltid. Det er ligeledes muligt at få take away, ligesom de har en specifik menu til de gæster, der vælger at slå sig ned i baren.

Jeg kunne selv ret godt lide ideen med bare at droppe ind og se hvad menuen bød på den pågældende dag. Hvis man ikke kan lide dagens husmann, kan man jo altid snuppe en af de mange lækkerier fra deres hovedmenu.

Under alle omstændigheder er Smalhans virkelig et besøg værd. Der er super fin stemning, kompetente tjenere, et ok udvalg af øl og ikke mindst ualmindelig god mad til billig penge. Så kom afsted.

Tags:
Når tiden går…

Så går den og den går hurtigt. Lidt for mange måneders fraværd fra bloggen. Årsage, manglende lyst og lidt for meget arbejde som jo også Læs mere

Vintersol | Imens vi venter på forår

Den er dér, lige bag de halvmatte skyer. Vintersolen. Og jeg glæder mig over hvert sekund, hvor den lige får lov at lade et par Læs mere

Glædelig Kampdag!

 Ville bare lige checke ind og svinge lidt med næven... eller noget. -