Spisetip | Street food

Steder med Streetfood i Danmark

Streetfood har længe været en hypet dille i Danmark, hvor København har flere steder med rigtig god streetfood bla Torvehallerne, Copenhagen Streetfood på Papirøen og Streetfood Market på Flæsketorvet og Aarhus er også efterhånden godt med med Aarhus Street Food og Aarhus Central Food Market som begge er virkelig hyggelige og meget tilbagelænede.

 

Fælles for alle steder er, at det er et bredt udvalg af “to-go” mad med alt lige fra pizzaslices og burgers til mere eksotiske retter som Shawarma fra Aleppo og Barbecue ribs fra US. Jeg er fan selvom det som regel er en ret pebret affære, når man tænker på hvor meget mad man rent faktisk får.

Og så er der som regel altid lidt for lang ventetid ift hele fast food konceptet. Men det er super hyggeligt at sidde side om side på de lange bænke og lytte til unga-bunga musik, imens en god blanding af småbørns familier og pensionister sætter tænderne i alle de forskellige lækkerier.

Tags:
Island på langs

Reykjavik Island har længe været på ønskelisten over destinationer jeg gerne vil nå at se. Så da chancen bød sig, var det bare med at Læs mere

Spisetip | Lokk

Restaurant Lokk Hyggelig aften på det forholdvis nye sted Lokk med god vino, lækker fiskesuppe og godt selskab. Lokk ligger i en sidegade til Torggata, og er Læs mere