Syltesæsonen er over os

Efteråret er oficielt skudt igang og med det også den sæson jeg trives bedst med. Jeg elsker at luften bliver friskere og vigtigst at haverne bugner af fine råvarer. Især ting som kan syltes har jeg altid været stor fan af.
Som I ved har vi gang i fermenteringen herhjemme allerede og jeg forsøger at fylde trukker og potter med så mange forskellige ting som muligt dette år.
I dag har den stået på syltning af løg. Ganske enkelt og super lækkert tilbehør til det meste.

Opskriften og utrolig enkel og kommer her..

Syltede rødløg

(Ca et glas)
2 store rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
peberkort (kan udelades men giver altså lige den ekstra gode smag).

Skræl og skær løgene i skiver og kom dem på et skoldet glas
Opløs sukkeret i eddiken og hæl der over løgene

Luk glasset og sæt det i køleskabet i et par timer og voila, så har du syltede rødløg