Øhop i Oslo fjorden

Den ekstra fridag i pinsen blev brugt på øhop i Oslofjorden. Vejret viste sig fra en forholdsvis hæderlig side, så vi greb chancen og besluttede os for at bruge dagen på at sejle imellem de små øer i fjorden. Der går hele tiden små minifærger imellem øerne som er styret af Ruter.no, så man skal egentlig bare stemple ind og hoppe på og af som man vil.

Vi startede på Langøya, som er en af de største øer og den ø der er tættest på Oslo. Det er derfor også et yndet mål for alle Osloboerne, da den indeholder nogle fine badestrande og mulighed for at have picnic i fred og ro i naturen.

>Vi havde ikke nået at planlægge turen ordentligt, og havde bl.a. ikke medbragt mad. Men heldigvis er der en lille beværtning på øen, så vi fik en is og noget at drikke inden turen gik videre til Lindøya
Den lille kro (hvis man kan kalde det det) var så fint indrettet med gamle møbler, blomster og porcelæn at man virkelig følte sig hensat til en anden tid. Deres menu indeholdt lette frokostanretninger og vafler!!
Turen bød også (næsten) på årets første dukkert i bølgen blå. Men helt ærligt, det vand er stadig alt alt for kold!

Alt i alt en rigtig fin tur og et godt afbræk fra alle de sædvanlige parker i Oslo. Jeg vil helt sikkert satse på at tage tilbage til en af øerne i nær fremtid medbringende vin og en hæderlig skovturskurv.