Vintersol | Imens vi venter på forår

Den er dér, lige bag de halvmatte skyer. Vintersolen. Og jeg glæder mig over hvert sekund, hvor den lige får lov at lade et par stråler skinne igennem. For lad det være sagt med det samme, jeg er IKKE fan af vinter og sne. Men det er nu en gang noget, man er nødt til at lære at leve med når man har valgt at bo i Oslo og Norges i det heletaget

 Heldigvis har vinteren været mild i år. Faktisk overraskende lidt sne, hvilket er trist for ski-entusiasterne men et kæmpe plus for mig. 
Nu må temperaturen så bare gerne begynde at komme over de -1 så vi også kan bevæge os udenfor, uden at frygte forfrysninger på næser og hænder. Jeg udfordrer min tålmodighed og tror på at masser af varm kaffe og ikke mindst ekstra varmt undertøj nok skal få mig igennem sidste etape af denne vinter.

Heldigvis ligger en af Oslos bedste kaffebarer, Wendelboe, lige rundt hjørnet, så der er god kaffe i menneskelig gå-afstand. I det hele taget er det bare om at holde fast i de helt små ting, så som at vågne op til en (kold) blå himmel og sollyset fra vinduet, fylde potterne med blomsterløg der kan spire på sofabordet til de rigtige dukker op. Varme karbade med masser af badolie og levende lys etc.

Tags: