Udnytter stilheden

Okay, det er måske lidt pessimistisk at tage hul på efteråret allerede, men faktum er at kalenderen siger septemer. Det betyder immervæk at efteråret er officielt igang. Og jeg elsker det.September er ubestridt min måned. Ikke kun fordi det er min fødselsdagsmåned. Det er den måned hvor man fornemmer et skifte i vejret. Hvor den der språde luft kommer og hvor man kan gå lange ture i skoven og finde svampe, bør og masser af efterårsløv -hvis man gider. Og kastanjer ikke mindst. Og så er det også måneden hvor strikken skal findes frem og jeg skal overveje om jeg skal finde den gamle vinterfrakke frem eller der skal en nu i skabet.

Og nå ja, så er der også lige denne liste af andre ting jeg gerne vil nå:

Et smut på Louisiana og se Pipilotti Rist inden det er forsent. Det vil sige i morgen!

Gå de lange ture i skoven og sparke til de første nedfaldne blade.

Spise lidt af det bedste efteråret har at byde op. Det vil sige masser af æbler (danske/norske), græskar, svampe etc. Elsker simpelthen det skatkammer af ingredienser der dukker op netop nu.

Flere planter og afskårne blomster. Det har stået lidt stille i forhold til regelmæssig erhvervelse af blomster og planter, men har på det eneste hapset et par enkelte der stod på listen. Og så skal de planter der har resideret på altanen landsomt integreres ind i stuen igen. Sidste år gik det helt galt for fingnen som gik i koma over at komme ind i mørket/varmen. Håber det går bedre denne gang, men man kan aldrig rigtigt vide. Jeg var lidt for sent ude, så omvæltningen til varme/mere tørke var nok lidt for barsk. HVilket resulterede i at den smed alle bladene… Det er heldigvis tilbage, så jeg håber det går bedre denne gang.

Så ønsker jeg mig en tur i biografen for at se Dronningen som endelig er kommet til Norge

Og ja lidt rejseri skal der også til….

Jeg har planlagt en tur til Portugal i forbindelse med min fødselsdag og så ville det vel også være på sin plads med et gensyn med LondonTravel | London inden Brexit for alvor bliver en realitete. Ligegyldigt hvad så er jeg SÅ klar til efterår!