Ugen i glimt | Farverige finheder

Der har været skruet op for finhederne på farveskalaen i denne uge, hvor det er blevet til et par ekstra gåture for at nyde det gode vejr. Jeg er ret vild med pastelfarvet streetart og Grüna svigter aldrig på det plan. Iskiosken er et nyt popup tiltag på Skousplass, hvilket virkelig har fået den lille oversete oase til at skinne.

 

Symmetrisk morgenmad er faktisk fra sidste søndag, men synes bare det var lidt synd at den ikke kom med i et indlæg. Så her er den. Der er ikke så meget andet at sige om den. De blå margueritter er til ære for Daisy og gemalens 50 års bryllupsdag i denne weekend. Lidt royalist er man vel altid.

Ugen startede med en fridag (mandag) som blev brugt på øhop, hvilket helt sikkert ikke er sidste gang. Næste gang bliver det med madkurv og vino og forhåbentligt lidt bedre vejr end denne. Derudover bød den på farverige finheder fra gaden, hygge single-brunch og alt det ind imellem.

Alenetid i denne weekend har givet plads til en solotur på Vespa&Humla til en omgang let morgenmad. Noget jeg meget sjældent gør, da jeg ikke bryder mig om at spise alene. MEN engang imellem skal man udfordre sig selv og denne gang bestod udfordringen altså af morgenmad på hyggelige Vespa&humla.