Tre fine

Det går op for mig at det er utroligt længe siden jeg sidst har lavet et “ugen i glimt” opslag. Faktisk så længe at jeg næsten fik ondt i pegefingeren af at klikke mig frem til det seneste som ligger fire år tilbage.
Men det var jo egentlig et meget fint koncept og en virkelig fin måde. at se tilbage på ugen der gik og huske sig selv på de ting der skete (også selvom det måske ikke altid er store oplevelse, er det stadig oplevelser).

Fylder flere farver på

Jeg er omsider kommet i gang med penslen igen. Det har ikke konkretiseret sig til noget specifikt endnu, men bare det at sidde i min egen verden med farver kan jeg mærke gør mig godt 🙂 Og så har jeg fået indrettet et “free-space” på hemsen igen, hvilket er absolut sæsonbaseret. Der bliver nemlig stegende varmt i sommerhalvåret, hvilket gør det umuligt at sidder deroppe i længere tid af gangen. Men det passer nu også meget fint, da lysten til kreative sysler stiger i kraft med at det bliver koldere og mørkere udenfor.

Botaniskes åndehuller

Løbeturene rundt i Oslo (og botanisk have især) hvor bladene for alvor er begyndt at blive gyldne, men hvor solen og varmen trods alt stadig er her. Her er fyldt med små grønne “åndehuller” som passer helt perfekt med en kaffe i hånden. Der er et eller andet virkelig beroligende ved at have en grøn oase midt i en storby. Nu er Oslo ikke den største storby og heller ikke specielt kaotisk rent trafikmæssigt. Men derfor er det nu alligevel betryggende at man kan tage en pause i ro omgivet af alt det grønne.

Dr Kneipps på en fredag

Ja det lyder næsten som en dram til kaffen, men det er nu bare det aller bedste udested i Oslo. Hvis du spørger mig (os). Det har alt hvad man kan ønske sig i én pakke: super hyggeligt og meget autentiske omgivelser, utroligt stort og lækkert udvalg af vine samt yderst kompetente tjenere der kan guide én til det helt rigtige glas. Lækker lækker LÆKKER mad baseret på traditionel gastronomiske klassikere med små tvists afhængig af sæson. Et menukort som skifter på (næsten) ugentlig basis og mad som bare aldrig skuffer. Alt i alt altid en virkelig god oplevelse og en klar anbefaling herfra!