Murakami By Murakami

Søndag blev der endelig tid til at besøge Murakami udstillingen på Astrup Fearnley Museet. Udstillingen har været på listen over must-does længe, så da søndag alligevel druknede i regnvejr, var det en perfekt undskyldning for et museumsbesøg. Jeg ville på ingen måde gå glip af denne unikke chance for at opleve Murakami for første gang i skandinavien, regn eller ej! Første solo udstilling i skandinavien

Astrup Fearnley Museet kan som de første i skandinavien præsentere en soloudstilling med Takashi Murakami, der de seneste tyve år har sat et markant aftryk på den internationale kunstscene. Udstillingen Murakami By Murakami viser et omfattende udvalg af hans værker ligesom den belyser hans virke som habil samler, gallerist og kulturel entreprenør.

Udstillingen er bygget op om to perioder i Murakamis kunstneristiske virke. Den ene del koncentrere sig om hans tidlige arbejde der fokuserer på udviklingen af Mr. DOB og konceptet Superflat. Den anden del af udstillingen er fokuseret på en række af hans seneste værker, hvor hans kunstneriske retning i højere grad er fokuseret omkring traditionel japansk historie og religiøse malerier.

Tags: