Norgesferie


Vi har omsider truffet endelig beslutning om, hvad vi skal denne sommer. Det lå i lang tid i kortene, at vi grundet COVID måtte blive i Norge, hvor min skræk for stress over overnatningsmuligheder langsomt steg og steg. Men heldigvis ændrede den danske og sidenhen den norske regering mening, og grænseåbningen blev sat igang.
Vi har derfor besluttet at udforske FInland denne sommer. Det er faktisk ikke nogen nyhed at det har været et rejsemål med bilen, men nu virkede det mere oplagt da rejseforbudene jo blev oprethold længere end troet.

Bilferie i Finland lyder måske ikke umiddelbart som en vinder, men jeg tror på, at det land har et skjult potentiale, som man ofte overser når rejsemålet skal udpeges. Fordelen med bilen er at vi ikke er avhængig at de større byer som rejsemål, men istedet kan komme mere ud i udkants-Finland og udforske skjulte områder.

Denne gang har jeg desuden besluttet at jeg vil forsøge at opretholde en daglig rejsekalender. Jeg faldt over den fineste lille notesbog i Søstrene den anden dag, med små lommer hvor man kan lægge ind de ting man finder på sin vej og naturligvis både skrive og skitsere. Allerede der glæder jeg mig til at finde små ting og indtryk som kan foreviges i den. Og ja så glæder jeg mig til masser af fin finsk natur, forhåbentlig et besøg i en sauna eller to, masser af lakrids og naturligvis en masse spændende mad. Det bliver nok på mange måder som Norge og Sverige men håber alligevel på at Finland har et eller andet ekstra at byde på også.