Travel | Solo

>Jeg har besluttet at lave en serie af indlæg der omhandler dét at rejse alene, hvilket er noget jeg selv først for nyligt er begyndt på. Mine erfaringer og anbefalinger bygger derfor udelukkende på hvad jeg har oplevet indtil nu og indlæggene vil derfor løbende blive opdateret, skulle der dukke ny vigtig info op.

Som udgangspunkt, synes jeg, at det er sjovest at rejse sammen med andre. Helst én anden, så beslutningsprocessen i forhold til hvad der skal ske, bliver holdt indenfor et minimum.
For mig, har det med at rejse alene været længe undervejs og det har også krævet en masse tilvænning og overvindelse til at starte med. Men nogle gange udvikler omstændighederne sig på en sådan måde at man må gøre op med sig selv: Vil du blive hjemme og gå glip af en masse oplevelser fordi der ikke er én anden at rejse med, eller vil du tage udfordringen op og begive dig afsted på egen hånd?

Det at rejse betyder alt for mig. Jeg henter energi og inspiration fra de ture jeg er på og vigtigst af alt, så får jeg samling på alle de tanker, der som oftest snurrer rundt i mit hoved. Det med at flytte sig fysisk eller lade sig flytte fra et sted til et andet åbner op for et bredere udsyn og en dybere indsigt.
Jeg fik for alvor blod på tanden i forhold til at rejse alene, da jeg gik Caminoen for et par år siden. Den ultimative frihed ved bare at tage afsted og samtidigt opdage at man faktisk godt kan klare sig på egen hånd er helt fantastisk. Ikke dermed sagt at jeg ikke nyder at rejse med andre og dele oplevelserne, men det giver bare en anden dimension, når man er på egen hånd.

Jeg vil i den kommende serie gribe forskellige emner, der netop omhandler den ene rejsende og vil især fokusere på hvordan man som kvinde bedst klare sig igennem det at være på egen hånd.

Ejoy!