Travel | Rome

 

Er netop hjemkommet fra en virkelig skøn getaway til varmere himmelstrøg i skønneste Rom. Mit første men absolut ikke sidste besøg, for wauw altså. Autentisk stemning i de små gader, hyggelig shopping, masser af smuk arkitektur og naturligvis masser af vino og skøn mad. Jeg er hooked. Min medsammensvorne har været i Rom en del gange, så det var fantastisk blot at følge med og suge indtryk til sig. Jeg fik både en god portion turistattraktioner, mad fra de autentiske restauranter og bare tid til at suge alle indtrykkene til mig.

tinybeautifulthings-rome

Jeg er især ret vild med den rytme der findes i en by som Rom. Starte dagen med at drysse ned på den nærmeste cafe og hapse en espresso (og croissant!) og så ellers slentre rundt i gaderne og gå på opdagelse i de mange snørklede gader. Shoppe i den gamle by og i shoppingområdet omkring den, opleve Pantheon smukke arkitektur, stilheden i Peters Kirken en tidlig morgen og den alen lange kø til Vatikanmuseet. bare for at nævne et par af de oplevelser der var at finde. Vi boede i den fineste lille Airbnb lejlighed i Trastevere området hvilket jeg klart vil anbefale. Her var der virkelig autentisitet og langt fra så turistet som i selve Rom. Det var også her vi fik de bedste oplevelser rent madmæssigt, da området er fyldt med små enoteker og tavernaer. Vi fik lækker pizza hos Gino51 og drak kølig hvidvin og spiste tapas på Meccanismo. Jeg lover at vende tilbage med en uddybet oversigt over spisesteder hurtigst muligt.

Vi fik en virkelig hyggelig tapas og den bedste vin, pizza og pasta. Længe leve et overvældende kulhydrat-indtag. Og så isen naturligvis. NUM altså. Elsker simpelthen italiensk is og det er nok det eneste tidspunkt, hvor jeg simpelthen ikke har nogen form for grænse ift indtagelse.

Tags: