Sommerferie i Danmark 2021

Vi er nu nået til Sverige. Vi har krydset sundet og har fundet os til rette med en kanelbulla og kaffe i solen. For ja, solen fortsatte med at skinne selvom vi for en stund drog til et nyt land. Planen var at se det sydsvenske, da vi jo gik glip af hele sverige på vores tur rundt Sverige sidste år. Kalmar i øst over Karlskrona og så ende i Ystad.

Der var en mening med at drage over sundet, og det var at komme til Ystad. For i Ystad kan man tage en færge til Bornholm som var vores sidste mål for denne ferie. Vi skulle både opleve øen og til et bryllup med min søde kusine.

Nu kan man ikke andet end at have høje forventninger til Bornholm. Det er solskinsøen, det er så mange seværdigheder samlet på ét sted. Det er indbegrebet af sommer. Bare ikke i regnvejr. Og vi har måske bare været uheldige og ramt den eneste uge i sommerhalvåret hvor det ikke var sol. Det regnede stort set hele den periode vi var på øen. Med få undtagelser.
Men vi fik trods alt set de ting vi ikke allerede havde set på tidligere ture med skoleklasser. Og så var der kommet en masse nyt (Mikkeller, restauranter etc. ) som naturligvis skulle udforskes nu vi var kommet hele den lange vej.