Sommer | Sørnorge rundt

Sommeren i år blev tilbragt i Norge i en bobil. Ingen reel planlægning ud over at så meget af det sydlige Norge skulle opleves.
Så pakker man en bobil med alt det praktiske, fylder et køleskab med alt det nødvendige og så sætter man GPS’en stik syd.
Jeg vil ikke gå i detaljer med ruten for det er allerede ridset op på min profil. Men højdepunkterne kommer her i billedform for dem kan jeg simpelthen ikke lade blive på kameraet.

 

Norge er et helt igennem fantastisk smukt land. Det er så kontrastfyldt og smukt på samme tid så man kan ikke andet end sidde og glane ud af vinduet (hvilket jeg også i den grad fik lejlighed til). Ruten førte os fra Oslo til Tønsberg og videre over Larvik til Kristiansand, Mandal, Egersund, Stavanger med stop og hike ved Lysefjorden og videre nord til Haugesund og Ålesund. Her stak vi lidt ind i landet hvorefter vi startede turen sydover igen over Lillehammer til vi var tilbage i Oslo igen. To uger gik der med at glane ud af vinduet, spise spejleæg hver morgen, over under opslået tag (bedste måde at sove på, altså), teste diverse camping faciliteret, forbedre bobilsfaciliteret, smage på den lokale øl og bare nyde nuet. Og ja så naturligvis tage en masse billeder af det alt sammen.