Sommerferie i Danmark 2021

Her er vi så. Midt i noget dansk sommer. Længe ventet og helt sikkert overstået inden vi når at se os om. To uger inde er vi allerede rig på oplevelser, hvor starten gik med et festligt bryllup. Det første af to på denne tur. Derefter fulgte et visit i det nordjyske. Først med bilen til Vestkysten, hvor vi mødtes med Morten og hvor målet var Thyborøn (“Turen er en dejlig rejse ned mod fjorden…”) videre til Venø som jo er det fineste lille sted.

Vi tog derefter videre mod Ebeltoft hvor vi gjorde holdt i et par dage. Jeg var i forkant en smule usikker på om byen havde nok at byde på. Min usikkerhed blev i den grad gjort til skamme, for hold nu op der er sket meget på det kulturelle plan i den by. Det skyldes først og fremmest det veletablerede Maltfabrikken. Det sted er et post hver i sig selv, men når du så samtidigt krydser det med min nationalskjald nummer 1 (Allan Olsen red.) som tilfældigvis droppede forbi og gav koncert selv samme after, så taler vi om en symfoni som i den grad går op i en højere enhed.

Efter Ebeltoft gik turen videre mod Aarhus hvor vi brugte nogle dage på at besøge venner, shoppe, spise dejlig mad og ikke mindst bare slappe af i smilets by.
Men meget nyt er kommet til, som en helt by bydel på Området omkring Godsbanen, flere fine nye butikker i Midtbyen og ikke mindst området omkring nordhavnen som for alvor er vokset til. Men vi holder os så opdateret vi kan med byens udvikling og nyder at være tilbage.

Så gik turen igen nordpå for mit vedkommende, til lidt ekstra dage i familiens samværd og derefter trak vi teltpælene op og begav os mod vores første ø, Fyn.
Planen var simpel: Udforsk de steder i Danmark hvor vi potentielt godt kan se os selv bo om nogle år. I det der landsted i ved nok…
Vi fandt finheder i Stubbekøbing og Stege for bare at nævne et par stykker. Spiste is og så på Klinter på Møn.

Tog en tur til Nordsjælland. Besøgte (mere) familie og fik vaccinestik nr 2 i sammen ombæring. Vi fik udforsket det nord/vest sjællandske i forhold til potentiel område vi kunne slå rødder i, men fandt ikke lide DET i det eller fine område som Vest sjælland er. Så derfor måtte turen fortsætte over sundet til Sverige.

Fortsættelse følger…

Tags: