To på tur | reprise

Simpel living taget til det næste niveau. Afsted i bilen, ind i en skov og afsted med rygsæk til vi finder det helt perfekte spot til en hængekøje.

I virkeligheden er opskriften uhyre enkel. Pak en taske, sæt dig bag rettet (eller i mit tilfælde, på co pilot pladsen), handel det nødvendige på vejen og sæt en kurs der bringer dig til et sted med el inden det bliver mørkt. Bortset fra at det altid er lidt et mas at komme ud af Oslo i myldre trafikken, er det faktisk opskriften på den perfekte weekend væk fra alting. Hvor det er muligt at sænke akslerne og hæve taget i rolige omgivelser. Vi gentog successen fra i sommers og denne gang gik turen til Sverige. Nærmere bestemt en tur rundt om Vänern.

Jeg elsker Sverige. Som i virkelig elsker. Elsker de små røde træhuse, elsker skovene, elsker maden og indkøbsmulighederne (de kan bare et eller andet med deres mad sortiment!). Elsker at priserne er lave(re) end DK og lidt lavere end NO. Og så er madudvalget bare SÅ meget bedre i Sverige. De kan et eller andet når det kommer til bagværk, ost etc. Vi overnattede i en skov lidt udenfor Karlstad.